duminică, 30 aprilie 2017

Pumnii goi în schimbul speranței

        Tinem stransi pumnii amandoi de parca am fi apucat toate comorile lumii.. nu slabim nici o clipa, crezand ca in mainile noastre se afla tot ce putem dobandi. Opreste-te!

       Priveste adevaratele comori: o inima curata, un duh smerit, pacea Lui, o inima noua, de fiu ; inainte de a ramane doar cu pumnii stransi, privind cum se scurge nisipul fara valoare printre degete, renunta la tot ce tii acum atat de strans, si apuca voia Lui, planul Lui cu viata ta. 

In El ai un viitor sigur, un destin dincolo de ceea ce mintea omeneasca isi poate imagina. Renunta la ceea ce esti, la ceea ce ai si mergi pe mana Lui!



       Toate resursele unei vieti de biruinta sunt in El. Pas cu pas va merge inaintea ta, cand te vei culca, vei fi fara teama si somnul iti va fi dulce.


       Nu te mai ingrijora pentru lucrurile scumpe inimii tale, pune-le in mana Lui, mana destul de gingasa sa mangaie un obraz brazdat de lacrimi, mana destul de puternica sa aduca biruinta in orice lupta!

E cel mai sigur loc din univers. 

Alege, si fi azi omul de bine care capata favoarea Lui.

       Esti parinte si te ingrijorezi pentru copiii tai? Cine se teme de Domnul are un sprijin tare in EL, si copiii lui au un loc de adapost in El. Oricat am vrea si am oricat am incerca sa ferim persoanele dragi de furtunile vietii nu vom putea, ele fac parte din cresterea noastra, dar putem fi acei oameni intelepti care sa transmitem favoarea si binecuvantarea Lui, generatiilor ce vin dupa noi, putem fi azi acei neprihaniti pe care Domnul ii aude, si-i scapa din toate necazurile lor.

       Fii azi, un prieten adevarat, si un frate pentru cel aflat in nenorocire; imprumuta pe Domnul avand mila de cel sarac, si Mana Lui te va rasplati! Cand ti se va gresii – uita! si vei avea cinste; fi plin de bunatate si vei fi plin de farmec, vei avea un nume bun, mai de pret decat bogatiile


       Ce tii azi in pumnii tai? Hai sa facem o plimbare pe la Cruce, si tot ce tinem atat de strans in maini sa lasam acolo. Orice nu e al Lui, lasa acolo; nu ai fost creat pentru acele lucruri. Tu nu mai ai nevoie de nimic ce nu e al Lui.
       
       Crucea e cel mai mare act de lepadare din univers, deoarece prin ea, Tatal ne scapa de toate lucrurile ce nu-i apartin Lui, ne impiedica sa mai facem ceva ce vine din viata omului nostru vechi.
Sa nu admiram succesul si maretia! Grija noastra sa fie numai ca omul nostru vechi sa fi trecut pe la cruce. Ori de cate ori lipseste cicatricea crucii, lipseste si ungerea Duhului Sfant.

       Acum El iti spune: copilul meu, linisteste-te! Pune-ti viitorul in Mainile mele!
Ce tii tu acum in maini oricum vei pierde! Si tineretea si confortul si bunastarea, si frumusetea si influenta, de multe ori si bucuria si pacea, si tot ce crezi ca te implineste si iti da valoare.

       Preda-l Lui si visele si scopurile vietii tale, ambitiile.. falimentele.. dezamagirile.. tot! Si nu vei ramane cu mainile goale!

       Nu vom ramane cu pumnii goi, nu vom ramane de rusine! Pentru ca nadajduim in El, si toti cei ce nadajduiesc in Domnul nu vor fi dati de rusine!


 Nadajduieste in Domnul! Fii tare, imbarbateaza-ti inima si nadajduieste in Domnul!

Niciun comentariu:

Fii om

       Fiecare om are luptele lui, privim în jur și nu înțelegem de ce oamenii de la care avem așteptări nu par a creșt...